Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát se zeleninou na másle a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 700 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny75,50 g
– z toho živočišné bílkoviny75,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky90,20 g
– nasycené53,74 g
– nenasycené34,85 g
–– mononenasycené30,75 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 31,11 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy2,40 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g candáta Candát filet 400 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sušený česnek Česnek sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trošku trošku mouky na poprášení Mouka pšeničná hladká
mrkev Mrkev čerstvá
brokolice Brokolice čerstvá
květák Květák čerstvý
pórek Pórek čerstvý
lístky lístky petržele Petržel kořenová čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.