Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lišky po maďarsku podle receptu ze staré kuchařky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 153 kJ /
753 kcal
Bílkoviny33,53 g
– z toho živočišné bílkoviny22,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,57 g
Tuky43,81 g
– nasycené22,92 g
– nenasycené15,13 g
–– mononenasycené11,85 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,26 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy44,52 g
– cukry13,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g lišek Liška obecná čerstvá 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
asi 200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 plátky 2 plátky toustového chleba Toast pšeničný bílý 40 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.