Nutriční hodnoty (Lišky po maďarsku podle receptu ze staré kuchařky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 153 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,57 g |
Tuky | 43,81 g |
– nasycené | 22,92 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 11,85 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 25,88 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 44,52 g |
– cukry | 13,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g lišek | Liška obecná čerstvá | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
asi 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
olej | Olej řepkový |