Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní moučník s vůní perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 191 kJ /
5 065 kcal
Bílkoviny93,82 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,42 g
Tuky202,14 g
– nasycené22,01 g
– nenasycené158,76 g
–– mononenasycené110,00 g
–– polynenasycené48,76 g
––– omega 313,14 g
Vláknina62,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 1,06 g
Sůl3,01 g
Sacharidy665,50 g
– cukry320,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru krupice (nebo 150 g třtinového) Cukr bílý 200 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
200 g 200 g špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 200 g
250 ml 250 ml hrubě sekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička medového perníku (koření Kotanyi) Perník
3 3 střední jablka Jablko čerstvé 450 g
3 3 střední hrušky Hruška čerstvá 390 g
máslo na vytření plechu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.