Nutriční hodnoty (Gulášek jatýrko a žampionek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 13,14 g |
| – nasycené | 2,44 g |
| – nenasycené | 6,12 g |
| –– mononenasycené | 4,06 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 969 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 g 100 g Kuřecích srdíček | Srdce kuřecí | 100 g |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| pivo | Pivo světlé 10ᵒ | |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |