Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s čerstvými hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 369 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,44 g |
Tuky | 10,34 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 4,62 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,14 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 19,38 g |
– cukry | 5,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 200 g |
2-3 2-3 pravé hříbky | Hřib čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kari koření | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kečup | Kečup sladký | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% |