Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s čerstvými hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 369 kJ /
327 kcal
Bílkoviny37,04 g
– z toho živočišné bílkoviny33,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,44 g
Tuky10,34 g
– nasycené3,07 g
– nenasycené4,62 g
–– mononenasycené3,33 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,14 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy19,38 g
– cukry5,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g drůbežích jater Játra kuřecí 200 g
2-3 2-3 pravé hříbky Hřib čerstvý
máslo Máslo kravské
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kari koření Kari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kečup Kečup sladký
smetana Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.