Nutriční hodnoty (Teplý kapustičkový salát po horalsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,50 g |
| Tuky | 24,53 g |
| – nasycené | 12,52 g |
| – nenasycené | 10,62 g |
| –– mononenasycené | 7,67 g |
| –– polynenasycené | 2,95 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 79,43 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
| 400 g 400 g růžičkové kapusty povařené v mírně osolené vodě | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| špetka špetka soli + hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 šálek 1 šálek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| silnější plátek plátek uzené slaniny | Špek |