Nutriční hodnoty (Smažená vejce v nepálském stylu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 807 kJ / 1 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 69,91 g |
| – nasycené | 12,90 g |
| – nenasycené | 42,29 g |
| –– mononenasycené | 31,58 g |
| –– polynenasycené | 10,71 g |
| ––– omega 3 | 1,97 g |
| Vláknina | 16,97 g |
| Cholesterol | 1,58 g |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 4,26 g |
| Sacharidy | 64,33 g |
| – cukry | 43,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
| 1/2 kl 1/2 kl kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| 2 pl 2 pl oleje na smažení vajec | Olej řepkový | 22 ml |
| 4 4 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 červené a 2 zelené feferonky (já měla beraní rohy) | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 střední cibule nebo šalotky | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 kl 1 kl chilli vloček | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 2 pl 2 pl ústřicové omáčky (v nouzi sojovka) | Ústřicová omáčka | 30 ml |
| 1/2 kl 1/2 kl mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |
| 1/2 kl 1/2 kl koření garam masala | Garam masala | 2.5 g |
| 1/2 kl 1/2 kl mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 2 kl 2 kl třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| nať koriandru na posypání | Koriandr semena |