Nutriční hodnoty (Smažená vejce v nepálském stylu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 807 kJ / 1 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 69,91 g |
– nasycené | 12,90 g |
– nenasycené | 42,29 g |
–– mononenasycené | 31,58 g |
–– polynenasycené | 10,71 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 4,26 g |
Sacharidy | 64,33 g |
– cukry | 43,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
1/2 kl 1/2 kl kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
2 pl 2 pl oleje na smažení vajec | Olej řepkový | 22 ml |
4 4 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 červené a 2 zelené feferonky (já měla beraní rohy) | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 střední cibule nebo šalotky | Cibule čerstvá | 140 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 kl 1 kl chilli vloček | Chilli paprička sušená | 5 g |
2 pl 2 pl ústřicové omáčky (v nouzi sojovka) | Ústřicová omáčka | 30 ml |
1/2 kl 1/2 kl mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |
1/2 kl 1/2 kl koření garam masala | Garam masala | 2.5 g |
1/2 kl 1/2 kl mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
asi 2 kl 2 kl třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
nať koriandru na posypání | Koriandr semena |