Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažená vejce v nepálském stylu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 807 kJ /
1 149 kcal
Bílkoviny59,86 g
– z toho živočišné bílkoviny53,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky69,91 g
– nasycené12,90 g
– nenasycené42,29 g
–– mononenasycené31,58 g
–– polynenasycené10,71 g
––– omega 31,97 g
Vláknina16,97 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 2,13 g
Sůl4,26 g
Sacharidy64,33 g
– cukry43,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 420 g
1/2 kl 1/2 kl kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
2 pl 2 pl oleje na smažení vajec Olej řepkový 22 ml
4 4 střední rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 červené a 2 zelené feferonky (já měla beraní rohy) Paprika zelená čerstvá
2 2 střední cibule nebo šalotky Cibule čerstvá 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 kl 1 kl chilli vloček Chilli paprička sušená 5 g
2 pl 2 pl ústřicové omáčky (v nouzi sojovka) Ústřicová omáčka 30 ml
1/2 kl 1/2 kl mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1/2 kl 1/2 kl koření garam masala Garam masala 2.5 g
1/2 kl 1/2 kl mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
sůl Sůl mořská
asi 2 kl 2 kl třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
nať koriandru na posypání Koriandr semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.