Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení guláš babičky Aničky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 821 kJ /
1 630 kcal
Bílkoviny140,31 g
– z toho živočišné bílkoviny137,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky88,59 g
– nasycené40,46 g
– nenasycené43,31 g
–– mononenasycené33,06 g
–– polynenasycené10,26 g
––– omega 30,14 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 2,97 g
Sůl6,90 g
Sacharidy26,75 g
– cukry9,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g masa ze zvěřiny (jelení, srnčí, divočák apod.) Vepřová kýta 500 g
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2-3 dl 2-3 dl červeného vína Víno červené suché 250 ml
pepř a sůl Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
sladká paprika Paprika červená sušená
rajčatový protlak nebo šťáva Protlak rajčatový
kousek kousek polévkové kostky
granulovaná hotová jíška Jíška máslová
1 nožička 1 nožička dobré klobásy debrecínského typu Klobása 220 g
celý pepř, nové koření a bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.