Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s rajčaty po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 670 kJ /
2 311 kcal
Bílkoviny164,10 g
– z toho živočišné bílkoviny150,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,67 g
Tuky139,94 g
– nasycené70,60 g
– nenasycené62,43 g
–– mononenasycené52,71 g
–– polynenasycené9,72 g
––– omega 30,37 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,56 g
Sacharidy94,00 g
– cukry34,12 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g prorostlého vepřového masa Vepřová kýta 250 g
350 g 350 g hovězího masa Hovězí kýta 350 g
100 g 100 g žemle, housky ap. Houska pšeničná 100 g
asi 1/4 l asi 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
sůl a trochu trochu mletého pepře, majoránky a zel. petržele Majoránka sušená
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
30 g 30 g cibule Cibule čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
3 lžíce 3 lžíce strouhané housky Houska pšeničná
6 6 středně velkých rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
trochu trochu vývaru Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.