Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubna se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 566 kJ /
613 kcal
Bílkoviny19,24 g
– z toho živočišné bílkoviny8,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,28 g
Tuky41,15 g
– nasycené23,15 g
– nenasycené15,17 g
–– mononenasycené13,28 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,17 g
Vláknina12,38 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy35,72 g
– cukry15,86 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 mražený špenátový protlak Špenátové pyré
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.