Nutriční hodnoty (Kedlubna se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 566 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,28 g |
Tuky | 41,15 g |
– nasycené | 23,15 g |
– nenasycené | 15,17 g |
–– mononenasycené | 13,28 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 12,38 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 35,72 g |
– cukry | 15,86 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 mražený špenátový protlak | Špenátové pyré | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |