Nutriční hodnoty (Kedlubna se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 566 kJ / 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,28 g |
| Tuky | 41,15 g |
| – nasycené | 23,15 g |
| – nenasycené | 15,17 g |
| –– mononenasycené | 13,28 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 12,38 g |
| Cholesterol | 361 mg |
| Sodík | 185 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 35,72 g |
| – cukry | 15,86 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 mražený špenátový protlak | Špenátové pyré | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |