Nutriční hodnoty (Francouzská bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 93,20 g |
| – nasycené | 60,80 g |
| – nenasycené | 29,03 g |
| –– mononenasycené | 26,00 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 47,70 g |
| – cukry | 17,30 g |
| ––– laktóza | 15,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 120 g 120 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| plátky plátky veky | Veka | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |