Nutriční hodnoty (Rybí salát z mořské štiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 8 687 kJ / 2 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 20,50 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 16,35 g |
| –– mononenasycené | 5,90 g |
| –– polynenasycené | 10,45 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 338,40 g |
| – cukry | 45,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g filetů z ryb | Treska filet | 500 g |
| 450 g 450 g směsi mrkve, hrášku, kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 450 g |
| 250 250 majonézy (nebo jogurtu) | Majonéza | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |