Nutriční hodnoty (Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 820 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 221,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 118,45 g |
– nasycené | 55,80 g |
– nenasycené | 54,38 g |
–– mononenasycené | 28,71 g |
–– polynenasycené | 25,67 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,37 g |
Sacharidy | 33,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-700 g 500-700 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
5 5 párků | Párek vepřový | 400 g |
3 3 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 5 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 gelový kuřecí bujón | Bujón kuřecí BIO | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
světlá jíška | Jíška světlá instantní |