Nutriční hodnoty (Klasická koprová omáčka s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 678 kJ / 1 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,21 g |
Tuky | 115,08 g |
– nasycené | 61,56 g |
– nenasycené | 49,94 g |
–– mononenasycené | 42,14 g |
–– polynenasycené | 7,79 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 2,51 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 163,68 g |
– cukry | 97,84 g |
––– laktóza | 47,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 g 25 g čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 25 g |
70 g 70 g maizeny | Škrob kukuřičný | 70 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
1 PL 1 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 L 1 L plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 1000 ml |