Nutriční hodnoty (Tykvovo-chlebový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 274 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,25 g |
| Tuky | 32,21 g |
| – nasycené | 13,36 g |
| – nenasycené | 12,89 g |
| –– mononenasycené | 9,88 g |
| –– polynenasycené | 3,01 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 21,84 g |
| Cholesterol | 567 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,57 g |
| Sacharidy | 104,45 g |
| – cukry | 26,21 g |
| ––– laktóza | 16,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vyčištěné tykve | Dýně čerstvá | 250 g |
| 180 g 180 g žampionů | Žampion čerstvý | 180 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 6 plátků 6 plátků bílého toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 120 g |
| 250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| kůra z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská |