Nutriční hodnoty (Tykvovo-chlebový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 274 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,25 g |
Tuky | 32,21 g |
– nasycené | 13,36 g |
– nenasycené | 12,89 g |
–– mononenasycené | 9,88 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 21,84 g |
Cholesterol | 567 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 104,45 g |
– cukry | 26,21 g |
––– laktóza | 16,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vyčištěné tykve | Dýně čerstvá | 250 g |
180 g 180 g žampionů | Žampion čerstvý | 180 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
6 plátků 6 plátků bílého toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 120 g |
250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
kůra z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská |