Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč se švestkami a rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 063 kJ / 4 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
| Tuky | 141,00 g |
| – nasycené | 23,86 g |
| – nenasycené | 112,80 g |
| –– mononenasycené | 31,63 g |
| –– polynenasycené | 81,17 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 617,17 g |
| – cukry | 236,07 g |
| ––– laktóza | 12,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 150 g 150 g bílého selského jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu | Rum | 25.5 ml |
| švestky | Švestky čerstvé | |
| rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |