Nutriční hodnoty (Koláč s jablíčkovo-pudingovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 647 kJ / 3 023 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,37 g |
| Tuky | 125,53 g |
| – nasycené | 73,62 g |
| – nenasycené | 45,92 g |
| –– mononenasycené | 38,94 g |
| –– polynenasycené | 6,98 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 757 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 418,68 g |
| – cukry | 171,79 g |
| ––– laktóza | 1,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 6 g 6 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| špetka špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 300 g 300 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 2 2 vanilkové pudingy | Puding v prášku | 80 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| hrst hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy |