Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňák s pečenou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 202 kJ /
526 kcal
Bílkoviny13,12 g
– z toho živočišné bílkoviny5,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky21,50 g
– nasycené13,59 g
– nenasycené6,44 g
–– mononenasycené5,73 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,23 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy64,82 g
– cukry16,22 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 steaky z tuňáka Tuňák filet
1 1 velký batát (sladká brambora) Batáty neloupané
6 6 malých brambor Brambor zimní 300 g
1 1 mladá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 menší lilek Lilek čerstvý
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst malých keříčkových rajčat Rajče červené čerstvé
olivový olej Olej olivový
bylinková sůl Sůl bylinková
citronová šťáva Šťáva z citrónu
citronový pepř Pepř černý
1 kelímek 1 kelímek husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.