Nutriční hodnoty (Tuňák s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 21,50 g |
– nasycené | 13,59 g |
– nenasycené | 6,44 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 64,82 g |
– cukry | 16,22 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
1 1 velký batát (sladká brambora) | Batáty neloupané | |
6 6 malých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 menší lilek | Lilek čerstvý | |
4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 hrst 1 hrst malých keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | |
olivový olej | Olej olivový | |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
citronový pepř | Pepř černý | |
1 kelímek 1 kelímek husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |