Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový nákyp v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 052 kJ /
2 641 kcal
Bílkoviny94,00 g
– z toho živočišné bílkoviny79,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,46 g
Tuky199,27 g
– nasycené60,62 g
– nenasycené126,74 g
–– mononenasycené89,08 g
–– polynenasycené37,66 g
––– omega 38,68 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 4,54 g
Sůl11,13 g
Sacharidy113,95 g
– cukry12,90 g
––– laktóza2,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký květák Květák čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
150 g 150 g uzeniny (točený, klobása, uzené) Párek vepřový 150 g
150 g 150 g Nivy Niva 50% t. v s. 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 125 g
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
koření dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.