Nutriční hodnoty (Květákový nákyp v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 052 kJ / 2 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,46 g |
| Tuky | 199,27 g |
| – nasycené | 60,62 g |
| – nenasycené | 126,74 g |
| –– mononenasycené | 89,08 g |
| –– polynenasycené | 37,66 g |
| ––– omega 3 | 8,68 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 4,54 g |
| Sůl | 11,13 g |
| Sacharidy | 113,95 g |
| – cukry | 12,90 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velký květák | Květák čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 150 g 150 g uzeniny (točený, klobása, uzené) | Párek vepřový | 150 g |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření dle chuti | Pepř černý |