Nutriční hodnoty (Květákový nákyp v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 052 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,46 g |
Tuky | 199,27 g |
– nasycené | 60,62 g |
– nenasycené | 126,74 g |
–– mononenasycené | 89,08 g |
–– polynenasycené | 37,66 g |
––– omega 3 | 8,68 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 11,13 g |
Sacharidy | 113,95 g |
– cukry | 12,90 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký květák | Květák čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
150 g 150 g uzeniny (točený, klobása, uzené) | Párek vepřový | 150 g |
150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
koření dle chuti | Pepř černý |