Nutriční hodnoty (Vinná klobása ve slanině pečená na dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 714 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 187,00 g |
| – nasycené | 98,00 g |
| – nenasycené | 87,20 g |
| –– mononenasycené | 63,15 g |
| –– polynenasycené | 24,05 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 4,87 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 39,65 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g dýně hokaido (vydlabané) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny (nebo moravské...) | Anglická slanina | 150 g |
| koření (kořenící směs podle chuti) | Pepř černý | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |