Nutriční hodnoty (Bůček dvojí chuti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 240 kJ / 2 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 303,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 300,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
| Tuky | 100,57 g |
| – nasycené | 50,14 g |
| – nenasycené | 40,38 g |
| –– mononenasycené | 30,15 g |
| –– polynenasycené | 10,23 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 7,48 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 813 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 20,60 g |
| – cukry | 6,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku s kůží, bez kostí | Kost hovězí | 1000 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sádlo | Sádlo vepřové |