Nutriční hodnoty (Hříbky na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 306 kJ / 790 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,01 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,81 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,19 g | 
| Tuky | 62,61 g | 
| – nasycené | 41,95 g | 
| – nenasycené | 18,90 g | 
| –– mononenasycené | 16,61 g | 
| –– polynenasycené | 2,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,61 g | 
| Vláknina | 28,43 g | 
| Cholesterol | 205 mg | 
| Sodík | 103 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 26,65 g | 
| – cukry | 14,22 g | 
| ––– laktóza | 6,02 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g tvrdých hříbků | Hřib čerstvý | 400 g | 
| 350 ml 350 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 350 ml | 
| 200 g 200 g 31% smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml | 
| 2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g | 
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 zarovnaná lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 1 zarovnaná lžíce solamylu | Bramborový škrob | |
| ½ l žičky žičky drceného kmínu | Kmín mletý | |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl dle potřeby | Sůl mořská |