Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze syrové tykve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 375 kJ /
568 kcal
Bílkoviny6,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,15 g
Tuky42,82 g
– nasycené6,17 g
– nenasycené36,35 g
–– mononenasycené31,39 g
–– polynenasycené4,96 g
––– omega 30,04 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,39 g
– cukry13,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g očištěné tykve Dýně čerstvá 350 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sterilizovaná kapie Paprika červená sterilovaná
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.