Nutriční hodnoty (Salát ze syrové tykve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 375 kJ / 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,15 g |
Tuky | 42,82 g |
– nasycené | 6,17 g |
– nenasycené | 36,35 g |
–– mononenasycené | 31,39 g |
–– polynenasycené | 4,96 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,39 g |
– cukry | 13,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g očištěné tykve | Dýně čerstvá | 350 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
sůl | Sůl mořská |