Nutriční hodnoty (Horká domácí čokoláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 798 kJ / 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,59 g |
Tuky | 17,90 g |
– nasycené | 10,43 g |
– nenasycené | 7,30 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,73 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 95,60 g |
– cukry | 52,48 g |
––– laktóza | 13,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce pudingu | Puding v prášku | 22.5 g |
250 - 300 ml 250 - 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 275 ml |
skořice | Skořice ceylonská |