Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pizza se špenátem a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 761 kJ /
3 289 kcal
Bílkoviny80,64 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,44 g
Tuky148,27 g
– nasycené51,04 g
– nenasycené89,77 g
–– mononenasycené62,81 g
–– polynenasycené26,95 g
––– omega 36,51 g
Vláknina34,30 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,43 g
Sůl9,00 g
Sacharidy393,18 g
– cukry39,56 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 kl 1 kl soli Sůl mořská 8 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1/2 kl 1/2 kl cukru Cukr bílý 2.5 g
250 ml 250 ml teplé vody Voda 250 ml
4 PL 4 PL oleje Olej řepkový 44 ml
400 g 400 g mrazeného špenátu (lepší je listový, já měla jen protlak) Špenát mražený 400 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
sůl, pepř Pepř černý
anglická slanina (nemusí být) Anglická slanina
na každou pizzu 1 syrové vejce Vejce slepičí
tvrdý sýr na strouhání (já měla Krolewski) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.