Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 495 kJ /
2 508 kcal
Bílkoviny74,20 g
– z toho živočišné bílkoviny58,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,16 g
Tuky82,40 g
– nasycené13,26 g
– nenasycené58,64 g
–– mononenasycené41,66 g
–– polynenasycené16,98 g
––– omega 34,18 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 584 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy364,90 g
– cukry215,20 g
––– laktóza28,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
50 ml 50 ml vlažné vody Voda 50 ml
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
půl balení balení prášku do pečiva Kypřící prášek
300 g 300 g bílého jogurtu (kelímek 2 x 150 g) Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 30 g
300 g 300 g bílého jogurtu (kelímek 2 x 150 g) Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice mletá nebo strouhaná čokoláda dle chuti, kakao... Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.