Nutriční hodnoty (Kuře na hříbcích v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 321 kJ / 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 49,77 g |
| – nasycené | 32,22 g |
| – nenasycené | 16,90 g |
| –– mononenasycené | 15,63 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,78 g |
| – cukry | 6,68 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo 4 kuřecí stehna) | Kuře | |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g očištěných hříbků (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 200 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý |