Nutriční hodnoty (Brambory s mátou, pažitkou a citronem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 31,50 g |
| – nasycené | 4,32 g |
| – nenasycené | 27,18 g |
| –– mononenasycené | 23,46 g |
| –– polynenasycené | 3,72 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,67 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-10 8-10 malých brambůrků (použila jsem odrůdu Jazzy) | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 PL 2 PL nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 1 1 PL nasekaných lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| šťáva z poloviny citronu + nastrouhaná kůra | Šťáva z citrónu |