Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Martinské podkovy (rohlíky, martiny, zahýbáky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie19 911 kJ /
4 759 kcal
Bílkoviny112,57 g
– z toho živočišné bílkoviny14,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny98,44 g
Tuky221,06 g
– nasycené44,35 g
– nenasycené147,48 g
–– mononenasycené29,52 g
–– polynenasycené117,96 g
––– omega 319,23 g
Vláknina32,36 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 731 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy547,98 g
– cukry152,77 g
––– laktóza10,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g vody Voda 180 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vanilkový cukr (20 g) Cukr vanilkový
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
50 g 50 g změklého másla Máslo kravské 50 g
15-17 g 15-17 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 16 g
250 g 250 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
50 g 50 g mletých nezdobených perníčků (nebo piškotů) 50
50 g 50 g medu Med nepasterovaný 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu Rum 25.5 ml
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
ořechy nebo mandle na posypání Vlašské ořechy
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.