Nutriční hodnoty (Těstoviny se skořicí a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 468 kJ / 2 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,65 g |
| Tuky | 88,00 g |
| – nasycené | 54,98 g |
| – nenasycené | 29,93 g |
| –– mononenasycené | 26,73 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 21,15 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 312,80 g |
| – cukry | 55,55 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 350 g |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru (podle potřeby) | Cukr bílý | 12.5 g |
| sůl | Sůl mořská |