Nutriční hodnoty (Vepřové dušené v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 546 kJ / 1 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,27 g |
Tuky | 44,68 g |
– nasycené | 10,90 g |
– nenasycené | 22,64 g |
–– mononenasycené | 18,78 g |
–– polynenasycené | 3,86 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 28,26 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 761 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 65,95 g |
– cukry | 40,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece nebo libové krkovičky | Vepřová plec | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř celý | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
250-300 g 250-300 g oloupaných pokrájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 275 g |
200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
150 g 150 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 150 g |
150 g 150 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
cca 1 lžíce 1 lžíce koření čubrica | Čubrica | |
olej nebo sádlo | Olej řepkový |