Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové dušené v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 546 kJ /
1 565 kcal
Bílkoviny212,27 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,27 g
Tuky44,68 g
– nasycené10,90 g
– nenasycené22,64 g
–– mononenasycené18,78 g
–– polynenasycené3,86 g
––– omega 30,20 g
Vláknina28,26 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 761 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy65,95 g
– cukry40,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece nebo libové krkovičky Vepřová plec 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř celý Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
250-300 g 250-300 g oloupaných pokrájených rajčat Rajče červené čerstvé 275 g
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
150 g 150 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 150 g
150 g 150 g červené papriky Paprika červená čerstvá 150 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
cca 1 lžíce 1 lžíce koření čubrica Čubrica
olej nebo sádlo Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.