Nutriční hodnoty (Pečená kachní stehna a voňavá kapusta s uzenou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 530 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
| Tuky | 210,37 g |
| – nasycené | 102,60 g |
| – nenasycené | 105,15 g |
| –– mononenasycené | 90,04 g |
| –– polynenasycené | 15,12 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 8,71 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 4,05 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 21,85 g |
| – cukry | 6,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| olivový olej | Olej řepkový | |
| ½ h lávky lávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 10 růžiček 10 růžiček kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 250 g 250 g uzené libové slaniny | Špek | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |