Nutriční hodnoty (Francouzské brambory se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 37,80 g |
| – nasycené | 9,10 g |
| – nenasycené | 17,50 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 497 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | |
| klobáska | Klobása | |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |