Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 208 kJ /
528 kcal
Bílkoviny43,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky37,80 g
– nasycené9,10 g
– nenasycené17,50 g
–– mononenasycené14,00 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 497 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy3,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařené brambory ve slupce Brambor zimní
klobáska Klobása
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
2 2 syrová vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cibule Cibule čerstvá
pórek Pórek čerstvý
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.