Nutriční hodnoty (Francouzské brambory se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,80 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 17,50 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | |
klobáska | Klobása | |
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |