Nutriční hodnoty (Mlsná kachna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 378 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,02 g |
Tuky | 43,23 g |
– nasycené | 13,13 g |
– nenasycené | 26,06 g |
–– mononenasycené | 17,83 g |
–– polynenasycené | 8,23 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 13,81 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 822 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 51,63 g |
– cukry | 14,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g arašídů | Arašídy solené | 50 g |
1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |