Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 264 kJ / 63 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,58 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g | 
| Tuky | 4,50 g | 
| – nasycené | 0,45 g | 
| – nenasycené | 4,05 g | 
| –– mononenasycené | 2,70 g | 
| –– polynenasycené | 1,35 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 0,90 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 540 mg | 
| Sůl | 1,35 g | 
| Sacharidy | 3,60 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva krevet | Krevety loupané | |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1-2 PL 1-2 PL Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g | 
| těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| nať z mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |