Nutriční hodnoty (Citrónový candát filet s krémovým risottem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 903 kJ / 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 15,08 g |
| – nasycené | 9,57 g |
| – nenasycené | 4,93 g |
| –– mononenasycené | 4,04 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 2,30 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,74 g |
| Sacharidy | 100,54 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 4,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g filetů z candáta s kůží | Candát filet | |
| citrónové koření na rybu (citron, sůl, pepř) | Pepř černý | |
| 120 g 120 g rýže Arborio | Rýže bílá | 120 g |
| 0,5 kostky 0,5 kostky kuřecího bujónu Mammita | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
| citrónové koření na rybu (citron, sůl, pepř) | Pepř černý | |
| kůra z ½ citrónu | Citrón čerstvý | |
| 50 g 50 g sýra Ring tavený sýr light | Sýr tavený | 50 g |
| 50 g 50 g Eidamu 20% | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| bylinky na ozdobu (petrželová nať, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| kolečka kolečka citrónu na servírování | Citrón čerstvý |