Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se špekem a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 915 kJ /
1 414 kcal
Bílkoviny88,48 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky109,17 g
– nasycené48,46 g
– nenasycené53,16 g
–– mononenasycené44,18 g
–– polynenasycené8,98 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,96 g
Sůl4,90 g
Sacharidy18,40 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
10 dkg 10 dkg špeku Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 10-15 cm cca 10-15 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
2 2 očištěné paprikové lusky Paprika bílá čerstvá
1 1 kávová lžička Solamylu Bramborový škrob
1 1 kávová lžička sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.