Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se špekem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 915 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 109,17 g |
– nasycené | 48,46 g |
– nenasycené | 53,16 g |
–– mononenasycené | 44,18 g |
–– polynenasycené | 8,98 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 18,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
10 dkg 10 dkg špeku | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 10-15 cm cca 10-15 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 očištěné paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 kávová lžička Solamylu | Bramborový škrob | |
1 1 kávová lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý |