Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se špekem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 915 kJ / 1 414 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 88,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 109,17 g | 
| – nasycené | 48,46 g | 
| – nenasycené | 53,16 g | 
| –– mononenasycené | 44,18 g | 
| –– polynenasycené | 8,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 2,56 g | 
| Sodík | 1,96 g | 
| Sůl | 4,90 g | 
| Sacharidy | 18,40 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g | 
| 10 dkg 10 dkg špeku | Špek | 100 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| cca 10-15 cm cca 10-15 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 2 očištěné paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 kávová lžička Solamylu | Bramborový škrob | |
| 1 1 kávová lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý |