Nutriční hodnoty (Salát z quinoy s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 045 kJ / 1 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,02 g |
| Tuky | 53,98 g |
| – nasycené | 5,34 g |
| – nenasycené | 43,23 g |
| –– mononenasycené | 13,51 g |
| –– polynenasycené | 29,72 g |
| ––– omega 3 | 4,50 g |
| Vláknina | 31,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 126,37 g |
| – cukry | 4,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g quinoy | Quinoa | 200 g |
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| ½ l žičky žičky kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |