Nutriční hodnoty (Pečená,14 dní naložená vepřová kýta s omáčkou a hrášková rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 376 kJ / 2 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 324,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 319,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,19 g |
Tuky | 117,68 g |
– nasycené | 46,10 g |
– nenasycené | 58,27 g |
–– mononenasycené | 49,29 g |
–– polynenasycené | 8,98 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 8,66 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 28,18 g |
– cukry | 19,28 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1500 g |
3,75 g 3,75 g pragandy | Rychlosůl | 3.75 g |
5 g 5 g česneku (stroužky) | Česnek čerstvý | 5 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
75 g 75 g slaniny | Špek | 75 g |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 malá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 ml 200 ml vývaru, nebo vody s masovým gelovým bujónem | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
rýže jasmínová | Rýže jasmínová natural | |
hrášek mražený | Hrášek zelený mražený | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka na zdobení | Petržel nať čerstvá |