Marináda na gril
Stavebním kamenem pro výborné grilované maso je dobrá marináda, díky které maso získá zajímavou chuť a zůstane krásně šťavnaté. Vyzkoušejte marinádu z černého piva, sójové omáčky a grilovacího koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marináda na gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y4A
Moje poznámka
Marináda na gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y4A
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 3 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
marináda na kuřecí maso,
marináda na kuřecí maso na gril,
marináda z černého piva,
marináda,
grilování marinády,
marináda na grilování,
marinády na grilování,
marinady na kureci maso,
marináda na kuře na gril,
grilovací marináda,
marináda na maso na gril,
grilovací marináda na kuřecí maso,
marinády na grilování masa,
marináda z piva,
marináda kuřecí maso,
marináda na krkovici,
marináda na kuřecí maso grilování,
kureci maso marinada,
marináda černé pivo,
marináda na kuřecí maso gril
Suroviny:
stehno kuřecí,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
omáčka sojová,
pivo černé,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (3)