Nutriční hodnoty (Rajčato-jalapeňový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,51 g |
Tuky | 0,45 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,16 g |
– cukry | 14,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší červená rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
1 1 střední červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jalapeňo paprička | ||
špetka špetka drceného římského kmínu | Římský kmín mletý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 3 g |
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy (nebo citrónové) | Šťáva z limetky | 5 ml |
sůl | Sůl mořská |