Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčato-jalapeňový dip)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie414 kJ /
99 kcal
Bílkoviny2,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,51 g
Tuky0,45 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,22 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,16 g
– cukry14,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší červená rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
1 1 střední červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 jalapeňo paprička
špetka špetka drceného římského kmínu Římský kmín mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krystal Cukr bílý 3 g
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy (nebo citrónové) Šťáva z limetky 5 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.