Nutriční hodnoty (Rajčato-jalapeňový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,51 g |
| Tuky | 0,45 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,16 g |
| – cukry | 14,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší červená rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 1 střední červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 jalapeňo paprička | ||
| špetka špetka drceného římského kmínu | Římský kmín mletý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 3 g |
| 1 lžička 1 lžička limetkové šťávy (nebo citrónové) | Šťáva z limetky | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská |