Nutriční hodnoty (Jihočeská povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 48 594 kJ / 11 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,73 g |
| Tuky | 15,93 g |
| – nasycené | 3,90 g |
| – nenasycené | 8,07 g |
| –– mononenasycené | 0,97 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 162,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 695,83 g |
| – cukry | 2 572,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 2 kg 2 kg švestek | Švestky čerstvé | 2000 g |
| 2 kg 2 kg hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
| 2 kg 2 kg cukru krupice | Cukr bílý | 2000 g |
| 100 ml 100 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
| 100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |