Nutriční hodnoty (Hermelín s omáčkou z černého rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 295 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
| Tuky | 31,41 g |
| – nasycené | 16,90 g |
| – nenasycené | 11,17 g |
| –– mononenasycené | 9,55 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,32 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,21 g |
| Sacharidy | 29,73 g |
| – cukry | 9,63 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Hermelín (120 g) | Hermelín | 100 g |
| 40 g 40 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 40 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| ½ l žičky žičky oleje | Olej řepkový | |
| 4 lžíce 4 lžíce černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | |
| 2 lžičky 2 lžičky červeného vinného octu | Ocet lihový | 10 ml |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| několik několik listů salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| bagetka | Bageta pšeničná |