Nutriční hodnoty (Salát z čínského zelí a jarní cibulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 82 kJ / 20 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 0,12 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,60 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| čínské zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| kopr čerstvý (nebo sušený, mražený) | Kopr nať čerstvý | |
| voda | Voda | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |