Nutriční hodnoty (Květákový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 14,97 g |
– nasycené | 9,33 g |
– nenasycené | 5,33 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,27 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
ghí | Ghí | |
kelímek kelímek smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
2 l 2 l květákového vývaru | Vývar hovězí | 2000 ml |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
parmezán a bylinky k podávání | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská |