Nutriční hodnoty (Květákový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 14,97 g |
| – nasycené | 9,33 g |
| – nenasycené | 5,33 g |
| –– mononenasycené | 1,33 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 55,27 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| ghí | Ghí | |
| kelímek kelímek smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| 2 l 2 l květákového vývaru | Vývar hovězí | 2000 ml |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| parmezán a bylinky k podávání | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská |