Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie1 867 kJ /
446 kcal
Bílkoviny19,33 g
– z toho živočišné bílkoviny13,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky14,97 g
– nasycené9,33 g
– nenasycené5,33 g
–– mononenasycené1,33 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,70 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy55,27 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
cibule Cibule čerstvá
ghí Ghí
kelímek kelímek smetany 33% Smetana kravská sladká 35%
2 l 2 l květákového vývaru Vývar hovězí 2000 ml
muškátový oříšek Muškátový oříšek
drcený kmín Kmín mletý
parmezán a bylinky k podávání Parmezán
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.