Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangová pěna (mango mousse))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 339 kJ /
320 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy80,00 g
– cukry80,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zralé mango Mango čerstvé
2 2 šlehačky ke šlehání Šlehačka 35%
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku želatiny (používám želatinu Varoma) Želatina vepřová
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.