Nutriční hodnoty (Teplý brokolicový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,36 g |
| Tuky | 2,34 g |
| – nasycené | 0,41 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 37,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,00 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 600 g 600 g brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 lyžic olivového oleje | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |