Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 73,24 g |
– nasycené | 33,58 g |
– nenasycené | 28,73 g |
–– mononenasycené | 23,70 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 33,95 g |
– cukry | 31,15 g |
––– laktóza | 14,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolky (lusky) | Fazolky čerstvé | 500 g |
300 ml 300 ml smetany zakysané | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g strouhaného sýra Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |