Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 629 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny65,37 g
– z toho živočišné bílkoviny54,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky73,24 g
– nasycené33,58 g
– nenasycené28,73 g
–– mononenasycené23,70 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,44 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,05 g
Sůl2,39 g
Sacharidy33,95 g
– cukry31,15 g
––– laktóza14,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g fazolky (lusky) Fazolky čerstvé 500 g
300 ml 300 ml smetany zakysané Smetana kravská sladká 12% 300 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
50 g 50 g strouhaného sýra Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.