Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 73,24 g |
| – nasycené | 33,58 g |
| – nenasycené | 28,73 g |
| –– mononenasycené | 23,70 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 33,95 g |
| – cukry | 31,15 g |
| ––– laktóza | 14,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolky (lusky) | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 300 ml 300 ml smetany zakysané | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g strouhaného sýra Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |