Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zeleninou II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 540 kJ / 1 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
| Tuky | 103,67 g |
| – nasycené | 15,61 g |
| – nenasycené | 74,01 g |
| –– mononenasycené | 26,65 g |
| –– polynenasycené | 47,35 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 16,49 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 55,21 g |
| – cukry | 16,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 menších brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 1 1 sladkokyselá okurka + 2 lžíce láku | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 8 - 10 8 - 10 cm na kolečka krájeného pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 ks 2 ks řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 3-5 listů 3-5 listů čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 červená a1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| lžíce lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
| 100 ml 100 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
| 2 2 zelené naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |