Nutriční hodnoty (Tuňákový salát se salsa rosada)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 364 kJ / 1 043 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,47 g |
| Tuky | 44,02 g |
| – nasycené | 7,59 g |
| – nenasycené | 29,44 g |
| –– mononenasycené | 12,36 g |
| –– polynenasycené | 17,08 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 14,94 g |
| Cholesterol | 637 mg |
| Sodík | 2,20 g |
| Sůl | 5,39 g |
| Sacharidy | 86,61 g |
| – cukry | 22,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g tuňáka | Tuňák filet | 160 g |
| 1/2 1/2 malé bílé cibule | Cibule čerstvá | |
| 80 g 80 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 80 g |
| 80 g 80 g sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 80 g |
| 80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3-4 3-4 cherry rajčat | Rajčata cherry | 105 g |
| 1 1 feferonka (nebo chilli) | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce salsy rosada (americký dresink) | ||
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| římský salát k podávání (nebo mix salátů) | Salát římský čerstvý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 1.25 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1-2 1-2 stříknutí chilli oleje | Chilli olej |